Naša firma opredijeljena je za način djelovanja kojim će biti prepoznato na tržištu kao pouzdan, kvalitetan i poželjan partner poštujući sljedeća načela:
U potpunosti zadovoljiti očekivane zahtjeve naših kupaca, te poštovati ugovoreno, uraditi kvalitetno prvi i svaki drugi put.
Osigurati siguran rad i zadovoljstvo zaposlenih te razvijati svijest zaposlenika da opstanak, razvoj i profitabilnost poduzeća Hidro Termo Centar d.o.o. ovisi o pojedinačnom doprinosu svih zaposlenika.
Stalno unaprjeđivati i poboljšavati kvalitetu i kvantitetu naših proizvoda pridržavajući se tehničkih standarda.

Kvalitetom naših usluga pokazujemo klijentima spremnost na suradnju, prepoznavanje i zadovoljenje njihovih potreba i očekivanja.
Dragocjeni podaci dobiveni od naših klijenata o efektu načina obavljanja poslova za i u ime njih, te rezultati internih prosudbi osnova su za provedbu stalnih poboljšanja naših usluga.
Posebnu pažnju pridajemo edukaciji i konstantnom usavršavanju naših zaposlenika i njihovom osobnom zadovoljstvu.
Osposobljeni i motivirani zaposlenici našeg poduzeća svojim profesionalnim radom doprinose stvaranju povjerenja u kontaktu s poslovnim partnerima.
Na taj način želimo da naše poduzeće ostane uspješno i sa profitabilnom realizacijom i ekonomski stabilno na zadovoljstvo naših klijenata.
Ocjenu uspješnosti rada daju korisnici naših usluga, pa stoga svako njihovo kritičko, a dobronamjerno mišljenje primamo i predstavlja nam osnovu za kontinuirano poboljšanje kvalitete.


    Slažem se da se moji dostavljeni podaci prikupljaju i pohranjuju.

    Fabular © 2024. All rights reserved.

    Stay in touch!

    Fabular © 2024. All rights reserved.