O nama

HIDRO-TERMO CENTAR  je ugledno trgovačko društvo  koje već više od dvadeset osam godina djeluje na tržištu BIH i izvan njega. Nastala je u Zagrebu  trinaestog septembra  sada već daleke 1993.g. Svojim predanim radom i upornošću vlasnik firme Sinanović Enver, diplomirani ekonomista je svoju djelatnost proširio  i na područje BIH ,te je osnovao domaću firmu 1996.g.

Firma je rasla i širila svoju djelatnost tako da smo danas jedna od najpoznatijih trgovačkih kuća u bIH. Sjedište firme je u Sarajevu , sa podružnicom u Sanskom Mostu.

Skoro tri desetljeća postojanja i iskustvo ove firme upravo je to što čini kvalitet usluge ,izbor asortimana te kompletnost našeg prodajnog programa. Posjedujemo širok spektar robe iz oblasti unutrašnjeg i vanjskog vodovoda i kanalizacionog materijala. Pomenuti proizvodi su od renomiranih domaćih i inodobavljača čiji smo ekskluzivni zastupnici, što obezbjeđuje visok kvalitet, povoljne cijene i kratak period isporuke.

Prodaja  svih roba vrši se u našim veleprodajnim objektima u Sarajevu I Sanskom Mostu. U sklopu firme postoji  vozni park koji je garant brze i sigurne isporuke.

Usluge vrhunskih stručnjaka , posebni bonusi za ugovorene kupce velike količine ,dostava, savjeti i mnoge druge prednosti pridonose zadovoljstvu naših kupaca.

Poseban segment u našem poslovanju kome posvećujemo izuzetnu pažnju je ekologija, tj . zaštita životnog okoliša i očuvanje prirodnih resursa. Član smo Udruženja za zaštitu voda, a to praktično  nastojimo realizovati ponudom ekološki potpuno zdravih i certificiranih proizvoda.

S obzirom da smo u dosadašnjem poslovanju stekli povjerenje brojnih kupaca u zemlji (vodovodi,komunalna preduzeća , humanitarne organizacije, ministarstva i dr. vladine institucije), naš cilj je da kvalitetom , povoljnom cijenom servisnim uslugama sačuvati postojeće  kao i steći uzajamno povjerenje novih korisnika naših proizvoda i usluga.

Ako gradite, renovirate ili opremate, posjetite nas u našim prodajnim  objektima i uvjerite se u našu dobru ponudu.

Vaše zadovoljstvio je naš uspjeh.

Fabular © 2024. All rights reserved.

Stay in touch!

Fabular © 2024. All rights reserved.